Hidea Buitenboord motoren

Hidea Buitenboordmotoren

Het begon allemaal in 2008

In veel opzichten is 2008 een onvergetelijk jaar. Barack Obama wordt de 44e president van de Verenigde Staten. Nederland behaalt 16 medailles op de Olympische Zomerspelen in Beijing. En in Azië ziet buitenboordmotorbouwer Hidea het levenslicht. Een aantal enthousiastelingen besluit in dat jaar namelijk om van hun passie, de watersport, hun beroep te maken. Het is een zoektocht om de buitenboordmotoren te bouwen die zij voor ogen hebben: met een focus op kwaliteit en volgens de nieuwste fabricagetechnieken. Dankzij innovatief en creatief denken levert Hidea sinds 2020 ook in Nederland topproducten met een fris uiterlijk, prima prestaties en ook nog eens heel betaalbaar.

Excellent Watersport & Hidea

Hidea richt zich volledig op de productie en doorontwikkeling van buitenboordmotoren. Het huidige leveringsprogramma voor recreatief gebruik omvat 4-takt buitenboordmotoren van 2,5 tot en met 60 PK. Excellent Watersport is de exclusieve distributeur voor Hidea buitenboordmotoren in de Benelux. Op alle Hidea buitenboordmotoren heeft u 5 jaar garantie. Informeer naar de voorwaarden bij uw erkende dealer.

Hidea buitenboordmotoren

Dealer vinden

De buitenboordmotoren van Hidea zijn op verschillende plekken in Nederland te verkrijgen. Bekijk op de kaart welke het dichtste bij jou in de buurt is!

Dealer vinden